Eko-Etno Salaš Savus

salas-savus-logo

Na istočnom dijelu grada Slavonskog Broda, samo 5 km od hotela Savus ili glavnog gradskog trga u mjestu Bukovlje ulici Masleničkih vitezova, a na padinama prekrasne Dilj gore, a u srcu slavonije i brodskog brda smješten je prvi brodski salaš Eko-etno Salaš Savus.

Salaš se proteže kroz desetak hektara Šume i livada gdje se uz cvrkut ptica, cvjetni miris pokošenih livada uz zalazak sunca pogled proteže na panoramu grada Slavonskog Broda.

salas-savus-01

Sportski tereni (nekoliko nogometnih terena, odbojka, boćanje, Golf ispucavanje, kilometri uređenih šetnica i jogging staza, paint ball arena i ostale sportske aktivnosti) samo su dio ponuda koji salaš̄ nudi za organizaciju raznih team buildinga, druženja i manifestacija.

U svojoj ponudi salaš ima posebnu Slavonsku kuću uređenu u stilu prostora i Slavonije u kojoj se nalazi. Domaći slavonski specijaliteti rađeni po tradicionalnim receptima te spremani na vatri slavonskog hrasta pred oćima gostiju sigurno su nešto drugačije što salaš nudi. Hrana se poslužuje u starinskom emajliranom posuđu i nam na taj način pokušava dočarati kvalitetu i ponos bogatstva življenja slavonskog kraja. Vinski podrum salaša nudi raznovrsnu ponudu slavonskih vina te rakija.

Salaš je pogodan za organiziranje svih vrsta manjih i većih evenata. Rođendani, druženja, poslovni ručkovi, team buildinzi, svadbene svečanosti, krštenja, pričesti, krizme samo su neki od događanja koja se mogu održati na salašu, a za sve ostale informacije obratite se na ibogovic.savus@gmail.com.

 

Lokacija: