Kavana s pripadajućom terasom

Pripadate li i Vi onoj polovici čovječanstva koja bez šalice “crnog napitka” nikada ne počinje dan? Naša kavana s pripadajućom terasom na glavnom gradskom trgu svakodnevno ugošćuje ljubitelje kave. Budite i Vi naš gost, prepustite nam brigu oko Vaše jutarnje kave, napravite predah u napornom radnom danu ili se jednostavno sastanite s prijateljima na opuštajućoj poslijepodnevnoj kavi. Vrlo brzo znat ćemo sve o Vašim željama i pitanja poput: Sa šećerom; bez šećera, s mlijekom, espresso, cappucino… postat će nepotrebna.

Pripadate li kojim slučajem u onu drugu polovicu pa se s radije opuštate uz šalicu finog čaja ili nekog osvježavajućeg pića svejedno je. Odabir naše kavane znači odabir mjesta gdje ćete uživati u u kvalitetnim napitcima i pićima ali prvenstveno znači odabir pravog mjesta koje će Vaš boravak uvijek pretvoriti u ugodu.

Savus-kavana

Kavana je oduvijek bila mjesto sastajanja i druženja, žila kucavica nekog mjesta, izvor informacija o događanjima u gradu… U proljetnim i ljetnim mjesecima možete uživati na našoj terasi, na samom gradskom trgu, poznatom brodskom “Korzu”, mjestu idealnom za sve koji vole “vidjeti” i “biti viđeni”.

U hladnim zimskim mjesecima zatvoreni prostor naše kavane postaje topli kutak, kultno mjesto okupljanja brodske gospode, zaklon od hladnog savskog sjeverca, prostor u kojem ćete se ugrijati nekim od naših vrhunskih toplih napitaka. Naši slatki zalogaji svojim će opojnim mirisom i zavidnim okusom privući sve ljubitelje slastica. Bakine palačinke, štrudla s višnjama, sladoled, voćni kup… pa tko bi tome mogao odoljeti?

Za Vas koji danas živite “on line” pripremili smo internet kutak opremljen bežičnom internet vezom te Vas pozivamo na besplatno surfanje.

…U svome toku rijeka Sava skrenula je u grad,
prošetala dijelom korza do Starčevićeve ulice
i duboko urezala i ostavila svoj trag,
u stropu urezala vodeni val,
u šanku vodu i kamene oblutke,
u podu drvene naplavine i kamen
i svojom završnom šetnjom ostavila ima SAVUS…

Radno vrijeme naše kavane je 07.00-23.00 h svakoga dana. Odaberite našu kavanu kao mjesto za svaki dobar početak: početak radnog dana, početak poslovnog sastanka, početak prijateljskog druženja ili pak početak nečega što zovemo “više od prijateljstva”.