Smještaj

Trebate li predah na svom putovanju, ili pak odmor nakon napornog radnog dana, ili ste jednostavno došli upoznati ovaj kraj? Naše raskošno i moderno opremljene sobe s prekrasnim pogledom na korzo i rijeku Savu čekaju na Vas. U njima smo pripremili sve što Vam treba da poželite ostati zauvijek.

Savus-smjestaj-12

Na raspolaganju Vam je trinaest dvokrevetnih soba koje se prema potrebi mogu iznajmljivati kao jednokrevetne, te dva apartmana. Svaka soba je uređena u svom jedinstvenom stilu. Sve sobe sadrže: telefon, SAT, TV,mini bar, sef, internet priključak, klimu, sušilo za kosu. U ponudi imamo i sobu prilagođenu osobama s invaliditetom.

Apartmani se sastoje od dvije sobe, spavaće s bračnim ležajem te dnevne. Dvosjed u dnevnim sobama ujedno je i pomoćni ležaj za dvije osobe. Kupaone u apartmanima opremljene su hidromasažnim kadama.

Savus-smjestaj-26

Sve smještajne jedinice kategorizirane su su sa 4 zvjezdice. Hotel ima osigurano parkiralište za svoje goste, pristup invalidskim kolicima, uslugu pranja rublja, internet caffe.

U opremanju soba vodila nas je namjera da našim gostima pružimo vrhunsku udobnost i nesmetan odmor. Sigurni smo da Vas boravak našim sobama neće ostaviti ravnodušnima i da ćete ponovo doći a mi Vam želimo dobrodošlicu prvi i svaki sljedeći put.